承印:觀傳媒集團有限公司   地址:香港灣仔駱克道283號華興商業大廈1001室

阿Sa巴黎睇show 型格牛仔控上身

-

阿Sa巴黎睇show 型格牛仔控上身

阿Sa蔡卓妍跟曾樂彤在日前受邀飛抵巴黎參加Chloé 2023秋冬系列時裝show。時裝show舉行當日,阿Sa以一身牛仔造型登場,貼身的牛仔背心上衣襯下身的超闊喇叭腳牛仔褲,再襯上超長的牛仔褸,型格十足。阿Sa直言自己十分喜歡牛仔衫褲,「今日呢個tone on tone嘅牛仔衫,因為我係一個牛仔控,哈哈。」show場內,阿Sa更與有「韓國第一長腿」稱號的女星李多熙並排而坐睇show,二人言談甚歡。

阿Sa與韓國女星李多熙並排而坐睇show。
阿Sa與韓國女星李多熙並排而坐睇show。
曾樂彤「胸」降show場。
曾樂彤「胸」降show場。

與韓星李多熙言談甚歡

而曾樂彤則以法國風情十足的打扮現身show場,復古慵懶風鏤空白裙配黑色禮帽,詮譯法式浪漫,她表示身上「戰衣」看似簡單,其實剪裁獨特,「佢係好有cutting,裙身嘅通花鏤空裁剪,好有心思,加埋件外套襯番巴黎呢個天氣,又唔算係好凍、但入到會場後就好興奮、好開心。」問到這次巴黎之旅會否瘋狂血拼,她表示已經早幾日已經開始掃貨,「已經早咗飛過嚟買咗好多嘢, 睇咗Chloe、買咗鞋、買咗件外套、買咗太陽眼鏡,好期待陣間有乜嘢新衫睇。」